Consumenten

Hoevewinkel_Van_ElvenGeen gelikte schappen. Geen wervende reclameteksten. Nee, in de hoevewinkel is alles puur. Alles eerlijk. De producten voorop natuurlijk. Smaakvolle, gezonde producten die rechtstreeks van de boer komen en hier hun weg naar steeds meer consumenten uit de buurt van Veerle-Laakdal vinden.

Wat vind je in de hoevewinkel?
Inmiddels bieden wij een heel breed assortiment verse, gezonde producten. Dat zijn uiteraard de producten die wij zelf telen, sorteren en verpakken: aardappelen, wortelen en ajuin. En dat is daarnaast een uitgekozen assortiment van heerlijke producten van bevriende telers uit de regio.

 AARDAPPELEN

De lekkerste aardappelen van België. Althans, dat vinden wij … Maar wij niet alleen. Steeds meer mensen kiezen in de winkels voor de ‘aardappelen van Van Elven’. Eerlijk geteeld op Belgische bodem.

 WORTELEN

Misschien wel de lekkerste snack voor tussendoor. In ieder geval ook een van de gezondste. En ook gekookt misstaat hij nog steeds niet op tafel. Zeker niet de wortelen van Van Elven, die doorgaan als zeer smaakvol.

 AJUIN

Mooie, harde uien, geteeld op Belgische leemgronden; een bodem waar de ui zich het lekkerste in voelt. Alle uien die wij aanbieden, is eigen teelt.

Daarnaast een gevarieerd assortiment producten van collega-telers:

 APPELS EN PEREN

De appels en peren komen van Fruitbedrijf Bruneel – Kox, het bedrijf van Koen en Martine. Heerlijke vruchten die worden geteeld in de boomgaarden in Rijkevoorsel en Pepingen; op een duurzame en milieubewuste manier. Heb je ze al eens geproefd?

 APPELSAP

Gunter en Hilde Roes hebben een fruitbedrijf in Oud-Turnhout, waar zij onder andere ook appelsap maken van fruit uit de eigen boomgaard. Puurder dan dit vind je het nergens in België. Lekkerder ook niet!

 SCHARRELEIEREN

Wij verkopen uitsluitend Ovyta-eieren. Dat zijn eieren die uitzonderlijk rijk zijn aan Omega-3 en andere onverzadigde vetzuren. De Ovyta-eieren zijn niet alleen heel lekker en heel verantwoord, maar ook nog eens heel gezond.

 KOOLZAADOLIE

Steeds meer mensen gebruiken koolzaadolie in plaats van olijfolie. Koolzaadolie domineert bijvoorbeeld de smaak niet, maar geeft juist een veel subtielere tint aan gerechten dat de olie het gerecht domineert. In onze winkel vindt u koolzaadolie van Hof ter Vrijlegem, een familiebedrijf dat op een duurzame manier teelt.

Van_Elven_AardbeienPlukverse aardbeien
Vanaf half april tot begin juli koopt u bij ons misschien wel de lekkerste aardbeien van heel België. Duurzaam geteeld door verschillende boeren uit de buurt en amper bekomen van de pluk of ze liggen al bij ons in de hoevewinkel. En wat zijn ze lekker!