Zien wij u op zondag 21 september?

OpendeurdagOp zondag 21 september is het ‘opendeurdag’ op ons bedrijf. Wij zijn de hele dag open voor publiek. Dat zijn we overigens niet als enige. Nee, er zijn meer agrarische bedrijven in de buurt die op deze dag hun deuren openstellen.

Doel van deze opendeurendag? Wij willen ons bedrijf laten zien. In al zijn diversiteit. Wij willen laten zien hoe wij ondernemen, voor welke uitdagingen wij staan en wat onze bijdrage is aan het Kempens landschap.

Een dag die is bedoeld om onszelf als agrarische ondernemers te presenteren. Hoe vaak komt u zelf niet langs een boerenbedrijf gereden en vraagt u zich af wat daar toch allemaal gebeurt in de schuur of op het land. Welnu, zondag 21 september heeft u de kans om een kijkje te komen nemen. U bent tussen 10.00 en 18.00 uur van harte welkom!

LaLaLaPadTip: op de fiets langs 4 agrarische bedrijven
Wilt u niet alleen ons bedrijf bezoeken, maar juist kennis maken met de uitzonderlijke verscheidenheid aan landbouwbedrijven in Laakdal. Neem dan deel aan de fietstocht, die een deel van het LaLaLapad bestrijkt: de LAakdalse LAndbouwers LAchen je toe! Een tocht langs 4 agrarische bedrijven die op 21 september elk hun deuren voor je open zetten.

Een prachtige gelegenheid om te ontdekken waar je eten vandaan komt en met eigen ogen te zien welke inspanningen de boeren en boerinnen doen om onze leefomgeving en open ruimte een heel stuk mooier te maken. Alle informatie over het LaLaLapad, inclusief de namen van de deelnemers, lees je op deze website.

Zien we je op zondag 21 september? Lijkt ons leuk. Tot ziens!

Share
Posted on by Van Elven Agra in Van Elven Agra